Veseli nas, da se zanimate za izdelke Dimplex. To priložnost bi radi izkoristili, da se predstavimo. Vzemite si trenutek časa za naš internetni nastop in ga preberite. Dimplex ima veliko dobrih strani.
Z inovacijami v tehnologiji in servisu smo dosegli enega vodilnih položajev na trgu.
Da ima Glen Dimplex Deutschland GmbH uspeh s tolikimi inovacijami je nenazadnje rezultat tega, da so raziskovanje, razvoj, inženirstvo, oblikovanje, zagotavljanje kakovosti, proizvodnja in marketing zelo blizu strankam.
Da bi ta uspeh varovali v našem podjetju tudi v prihodnje, sledimo jasno določenim ciljem podjetja glede zadovoljstva naših strank, kakovosti naših izdelkov, pristojnosti naših sodelavcev in varovanja okolja.
Pri Glen Dimplex Deutschland GmbH se združujejo pristojnosti iz sistemske tehnike in tehnike ogrevanja stanovanj, da bi razvili učinkovite in udobne izdelke z visoko zahtevo glede estetike in ustrezno najnovejšemu stanju tehnike.
Z Glen Dimplex Deutschland GmbH, specialistom za električno tehniko stanovanjskega ogrevanja in sistemsko tehniko, razpolagate z izjemno pestrostjo izdelkov. Iz ene roke boste dobili vse od termoakumulacijskih in neposrednih ogrevalnih naprav, do naprav za toplo vodo in hladilnih naprav, pa vse tja do toplotnih črpalk in prezračevalnih naprav, vključno s priborom.
V frankovskem Kulmbachu so koncentrirane naše aktivnosti v Nemčiji. Glen Dimplex Deutschland GmbH, prej KKW Kulmbacher Klimageräte-Werk GmbH, ima optimalni dostop do tehnologij iz tehnike ogrevanja in hlajenja. Uporaba in združevanje tehnološke pristojnosti Glen Dimplex Deutschland GmbH, kot vodilnega izdelovalca električnega ogrevanja, toplotnih črpalk, obrtnih in industrijskih naprav za hlajenje, vodi k še bolj učinkovitem oblikovanju področij izdelkov toplotnih črpalk, prezračevanja stanovanj in naprav za hlajenje in sušilnikov, ki so vedno bolj pomembne za razvoj poslovanja. Naš celoten program naprav zajema okoli 1500 izdelkov na področjih uporabe na temo ogrevanje-prezračevanje-hlajenje-sušenje in priprava tople vode. V mnogih teh področij imamo vodilen položaj na tržišču:

Naši začetki v Kulmachu:

0
ustanovitev podjetja za izdelavo sistemov za ogrevanje in prezračevanje
0
začetek izdelave termoakumulacijskih peči za AEG
0
ustanovitev podjetja KKW (Kulmbacher Klimageräte-Werk GmbH)
0
izdelava prvih toplotnih črpalk za ogrevanje
0
nakup podjetja s strani irske skupine GLEN DIMPLEX
0
nakup podjetja RIEDL Kältetechnik
0
pridobitev certifikata ISO 9001
0
povečanje proizvodnje toplotnih črpalk
0
izdelava prve linije visokotemperaturnih toplotnih črpalk
0
nakup podjetja KVS Klimatechnik
0
preimenovanje KKW v Glen Dimplex Deutschland GmbH
0
nadaljnje povečanje proizvodnje toplotnih črpalk
0
razširitev segmenta proizvodnje prezračevalnih naprav
0
izdelava linije toplotnih črpalk zrak/voda (TAS…) – priljubljene in cenovno ugodne toplotne črpalke za splošno hišno uporabo
0
vpeljava nove linije inverterskih toplotnih črpalk
0
vpeljava nove linije visokoučinkovitih toplotnih črpalk voda/voda in zemlja/voda
0
začetek proizvodnje nove linije visokoučinkovitih toplotnih črpalk zrak/voda (LA…S-TU) in razširitev povezljivosti v oblak in Smart Grid
0
izdelava nove linije sanitarnih toplotnih črpalk
0
nova linija inverterskih toplotnih črpalk in visokotemperaturnih toplotnih črpalk z naravnimi hladivi
0
Nova linija edinstvenih toplotnih črpalk v Evropi – system M

EKOFRANK d.o.o. – mag. Franc Pesjak uni. dipl. inž.

20 let izkušenj v branži toplotnih črpalk, hladilne tehnike in prezračevanja. Na začetku preko Gorenja in Termo-tehnike, zadnja leta pa preko lastne firme. Ves ta čas se ukvarjam s svetovanjem in prodajo obnovljivih virov energije. In to prvenstveno na področju toplotnih črpalk za stanovanjske in poslovne potrebe. Na področju hlajenja pripravljam ekonomične rešitve z izkoriščanjem odpadne toplote in sicer, povsod, kjer je to možno in ekonomsko sprejemljivo. Zadnja leta povezujem rešitve ogrevanja, hlajenja in prezračevanja tudi s sistemi za samooskrbo z električno energijo in pa s sistemi za celovito upravljanje vseh sistemov v hiši in poslovnih objektih. S svojim delom  prinašam inovativne in varčne rešitve do monterjev, projektantov in končnih potrošnikov.

  • Ves čas sem se ukvarjal s svetovanjem in izobraževanjem monterjev in projektantov, preko številnih marketinških gradiv in strokovnih člankov pa sem prinašal novosti s področja toplotnih črpalk tudi končnim potrošnikom
  • Na področju prodaje sem sodeloval s partnerji po Sloveniji in celi Evropi in tako pridobil številne informacije o uporabi obnovljivih virov v različnih državah
  • Zadnja leta pa preko lastne firme še naprej nudim tehnično in komercialno pomoč številnim monterjem in projektantom po Sloveniji. In to na osnovi tehnologije in številnih izvedb toplotnih črpalk nemškega proizvajalca DIMPLEX. Kateri ima več kot 40-letne izkušnje na tem področju. Te in tudi  druge toplotne črpalke pa po potrebi povezujem z drugimi sistemi obnovljivih virov in logičnega upravljanja hiš ter poslovnih objektov.

OUČEK d.o.o.

  • Smo izkušen kolektiv, ki se že več kot 15 let ukvarja z vgradnjo ogrevalnih sistemov, ki izkoriščajo obnovljive vire energije. Tu so predvsem toplotne črpalke nemškega proizvajalca Dimplex (katerih smo uvoznik za Slovenijo), ki izkoriščajo vse vrste toplotnih virov: vodo, zemljo in zrak
  • Imamo lastni vrtalni stroj za vrtanje vrtin in zemeljskih sond za izkoriščanje podtalnice in energije zemlje
  • Izdelamo celoten projekt na ključ od dimenzioniranja, izvedbe vseh primarnih del, vgradnje toplotne črpalke in celega ogrevalnega sistema do končne predaje uporabniku.
  • Vgrajujemo ogrevalne sisteme za stanovanjske hiše, kot tudi za velike stanovanjske in poslovne objekte. V zadnjih letih vgrajujemo veliko toplotnih črpalk za ogrevanje stanovanjskih blokov