Portfolio

Toplotna črpalka zrak-voda LA 60 TUR+ z izkoriščanjem odpadne toplote

Toplotna črpalka zrak-voda ogreva in hladi objekt (hotel) preko celega leta. Z odpadno toploto hlajenja pa ogreva tudi sanitarno vodo za potrebe kuhinje in gostov.

Toplotna črpalka voda-voda WI 95 TU – za ogrevanje stanovanjskega bloka

Toplotna črpalka voda-voda segreva celoten objekt preko obstoječega  radiatorskega ogrevalnega sistema. Stanovanjski blok se tako brez obnovljene fasade ogreva z zelo nizkimi stroški (samo 32% prvotnih), saj je letni COP celega sistema preko 4,2.

Toplotna črpalka voda-voda WI 35 TU

Toplotna črpalka voda-voda segreva in ohlaja objekt preko talnega ogrevanja v pritličju in v mansardi. Za hlajenje pa je v mansardi vgrajeno še stropno hlajenje. S pasivnim hlajenjem na strani podtalnice in mirnim hlajenjem v objektu so stroški hlajenja zelo nizki, kot tudi stroški ogrevanja celega objekta. Zaradi majhne potrebe po sanitarni vodi je za [...]

Toplotna črpalka LA 28 TBS – za ogrevanje poslovnih prostorov in stanovanjske hiše

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko radiatorskega ogrevanja v hiši, delavnici in v poslovnih prostorih. Posebna trapezna oblika ohišja še zmanjša že tako nizek hrup toplotne črpalke...

Toplotna črpalka LAK 14 ITR – za ogrevanje večje stanovanjske hiše

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko radiatorskega ogrevanja. Toplotna črpalka je bila priključena na obstoječi sistem brez dodatne izolacije na zunanjosti objekta. Stroški ogrevanja so se v primerjavi s prvotnim ogrevanjem na kurilno olje zmanjšali za več kot 55%.

Toplotna črpalka LAK 9 IMR – postavljena za novogradnjo

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko talnega ogrevanja. Dodatno je v pritličju še kamin. Prvo ogrevalno sezono hiša še ni imela izolacije, vendar je toplotna črpalka kljub temu zmogla pokriti povečane toplotne potrebe objekta.

Toplotna črpalka LA 12 S-TU – postavljena tik ob meji in obrnjena proti hiši.

Zaradi zunanje prostorske utesnjenosti je toplotna črpalka postavljena tik ob meji in obrnjena proti hiši, pri čemer je bil glavni poudarek na najnižjem možnem hrupu. Ker ima toplotna črpalka na oddaljenosti 5 m (kolikor je razdalja do hiše) glasnost samo 32 dB s tem odlično izpolnjuje tako  zahteve lastnika, kot tudi soseda, po nizkem hrupu.

Toplotna črpalka LA 18 S-TU – namenjena za ogrevanje večje stanovanjske hiše

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko  radiatorskega ogrevanja. Toplotna črpalka je 2-kompresorska, tako da se toplotna moč odlično in hitro prilagaja potrebam objekta.

Toplotna črpalka LA 12 S-TU – postavljena na nekoliko višji nadmorski višini

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko radiatorskega ogrevanja. Priključena je v obstoječi ogrevalni sistem brez večjih predelav.

Toplotna črpalka LI 11 TES – notranja izvedba brez zunanje enote

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko radiatorskega ogrevanja. Toplotna črpalka je vgrajena na podestu v garaži in pod poševno streho. Za dovod in odvod zraka so na zadnji strani fasade zgolj 2 zračni rešetki.

Pokličite: 031 396 623
ali
Pošljite povpraševanje za ugodno ponudbo!
Ime in priimek:
Vaš e-mail naslov:
Telefon:
Če pa želite podrobno ponudbo nas posredujte več podatkov o objektu. Da želim!