Stanovanjski objekti in toplotne črpalke

Toplotna črpalka LAK 14 ITR – za ogrevanje večje stanovanjske hiše

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko radiatorskega ogrevanja. Toplotna črpalka je bila priključena na obstoječi sistem brez dodatne izolacije na zunanjosti objekta. Stroški ogrevanja so se v primerjavi s prvotnim ogrevanjem na kurilno olje zmanjšali za več kot 55%.

Toplotna črpalka LAK 9 IMR – postavljena za novogradnjo

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko talnega ogrevanja. Dodatno je v pritličju še kamin. Prvo ogrevalno sezono hiša še ni imela izolacije, vendar je toplotna črpalka kljub temu zmogla pokriti povečane toplotne potrebe objekta.

Toplotna črpalka LA 12 S-TU – postavljena tik ob meji in obrnjena proti hiši.

Zaradi zunanje prostorske utesnjenosti je toplotna črpalka postavljena tik ob meji in obrnjena proti hiši, pri čemer je bil glavni poudarek na najnižjem možnem hrupu. Ker ima toplotna črpalka na oddaljenosti 5 m (kolikor je razdalja do hiše) glasnost samo 32 dB s tem odlično izpolnjuje tako  zahteve lastnika, kot tudi soseda, po nizkem hrupu.

Toplotna črpalka LA 18 S-TU – namenjena za ogrevanje večje stanovanjske hiše

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko  radiatorskega ogrevanja. Toplotna črpalka je 2-kompresorska, tako da se toplotna moč odlično in hitro prilagaja potrebam objekta.

Toplotna črpalka LA 12 S-TU – postavljena na nekoliko višji nadmorski višini

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko radiatorskega ogrevanja. Priključena je v obstoječi ogrevalni sistem brez večjih predelav.

Toplotna črpalka LI 11 TES – notranja izvedba brez zunanje enote

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko radiatorskega ogrevanja. Toplotna črpalka je vgrajena na podestu v garaži in pod poševno streho. Za dovod in odvod zraka so na zadnji strani fasade zgolj 2 zračni rešetki.

Toplotna črpalka SI 8 TES – kompaktna izvedba

Toplotna črpalka zemlja-voda z vgrajenimi zemeljskimi sondami segreva sanitarno vodo in objekt preko talnega ogrevanja. Kompaktna izvedba z vgrajenim zalogovnikom in z vso hidravliko zavzema zelo malo prostora v kotlovnici.

Toplotna črpalka LA 9 S-TU – postavljena v idiličnem okolju, kjer vlada mir in tišina

Toplotna črpalka zrak-voda segreva sanitarno vodo in objekt preko talnega ogrevanja v pritličju in preko radiatorskega ogrevanja v mansardi. Poleg učinkovitega delovanje je bila glavna zahteva tudi izjemno tiho delovanje, kar vgrajena toplotna črpalka odlično izpolnjuje.

Visokotemperaturna toplotna črpalka zemlja voda SIH 20 TU za ogrevanje starejših stanovanjskih prostorov. Vir toplote za tovrstne toplotne črpalke je geotermalna energija zemeljske sonde.

Visokotemperaturna  toplotna črpalka zemlja voda   SIH  20 TU za ogrevanje starejših stanovanjskih prostorov. Vir toplote za tovrstne toplotne črpalke je geotermalna energija  zemeljske sonde.

Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda LA…TBS prilagojene potrebam po ogrevanju starejših objektov so lahko tudi barvno usklajene s fasado objekta.

Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda LA…TBS  prilagojene potrebam po ogrevanju starejših objektov so lahko tudi barvno usklajene s fasado objekta.

Pokličite: 031 396 623
ali
Pošljite povpraševanje za ugodno ponudbo!
Ime in priimek:
Vaš e-mail naslov:
Telefon:
Če pa želite podrobno ponudbo nas posredujte več podatkov o objektu. Da želim!