Doseči tehnološko dovršenost izdelka glede na trenutno stanje tehnike je plod dela številnih strokovnjakov na različnih področjih. Nadalje je pomembna izbira kvalitetnih in varčnih komponent, pravilna zasnova hladilnega sistema ter medsebojna usklajenost vseh elementov. Vse to mora povezovati inteligentno krmiljenje, ki je hkrati tudi enostavno za uporabnika. In na koncu je potrebno veliko testiranja v laboratorijih in na terenu.

Elektronsko krmiljen in varčen ventilator (EC)

Velik premer ventilatorja, ki se lahko vrti z nizkimi obrati
Posebno oblikovane elise ventilatorja (v večini primerov oblika sovine peruti)
Hitrost vrtenja ventilatorja se prilagaja potrebam hladilnega procesa
Program »tiha noč« omogoča znižanje hitrosti ventilatorja v želenem terminu (običajno v nočnem)
Program »mirno odtaljevanje« ko so zunanje temperature nekoliko višje lahko ventilator samostojno, brez delovanja kompresorja, izvede odtaljevanje uparjalnika

Scroll kompresor, zvočna izolacija, antivibracijsko vpetje

Varčen in tih scroll kompresor. Nova linija scroll Copelland kompresorjev na R410a se ponaša z tišjim in varčnejšim delovanjem.
Popolna zvočna izolacija kompresorja in dvojno elastično vpetje (preko nihajne plošče) kompresorja  zmanjšanje vibracij, zanesljivejše dolgoročno deolovanje (ne pride do loma cevi zaradi vibracij) in nizek hrup
Elektronski ekspanzijski ventil omogoča hitro in učinkovito prilagajanje in optimiranje delovanja hladilnega procesa
Tlačne sonde na sesalni in tlačni strani omogočajo točno zbiranje podatkov o razmerah v hladilnem procesu kar je osnova za optimiranje hladilnega procesa, hkrati pa omogočajo odtaljevanje samo takrat, ko je to zares potrebno.
Vgrajen mehek zagon kompresorja omogoča miren zagon kompresorja brez vibracij in tokovnih sunkov.
Vgrajena kontrola faz onemogoča zagon 3-faznih kompresorjev, če redosled faz ni pravilen oz. če pride do izpada ene faze.
Zvočno izolirano ohišje
Prilagojena oblika ohišja toplotnih črpalk zrak/voda (TBS) zagotavlja laminaren tok zraka (brez vrtinčenja) skozi toplotno črpalko.
PWM krmiljenje obtočnih črpalk ogrevanja (in vira pri WI…, SI…) zagotavlja konstantno vzdrževanje konstantne razlike med dvižnim in povratnim vodom.

Želim najnovejše stanje tehnike!

Povpraševanje