Celotno upravljanje toplotne črpalke in ogrevalnega sistema je možno preko vgrajenega krmilnika WPM Econ. Vendar nam je le-to včasih predaleč ali pa preveč zapleteno. Vse se seli v bivalni prostor ali pa na upravljanje preko telefona. Skratka prilagojeno za starejše in mlajše.

Upravljanje iz referenčnega bivalnega prostora

V bivalni prostor enostavno namestite referenčni korekcijski termostat (Smart RTC) in z njim nastavljate želeno temperaturo v prostoru. Glede na dejansko in želeno temperaturo v prostoru toplotna črpalka sama prilagodi temperaturo ogrevalne vode na toplotni črpalki. Na tak način je nastavitev želene temperature v prostoru, toplotna črpalka pa deluje učinkovito, saj se temperatura ogrevalne vode ne zvišuje po nepotrebnem (kar bi pomenilo slabšo učinkovitost).

Nastavljanje želene temperature za vsak prostor

Če vam upravljanje temperature z enim referenčim termostatom ne ustreza, potem imate možnost, da na ogrevalni krog priključite do 10 sobnih termostatov (Smart RTC+) in tako lahko želeno temperaturo nastavljate prav za vsak prostor. Sobni termostat na osnovi nastavitev odpira ali pripira ogrevalne veje za posamezni prostor. Hkrati pa toplotna črpalka spremlja vse temperature v posameznih prostorih in na osnovi teh podatkov pripravlja ustrezno temperaturo ogrevalne vode. Dodatno k temu pa je logika teh termostatov in krmiljenja toplotne črpalke še razširjena, saj se ne odziva samo z hitrim odpiranjem ali zapiranjem ampak poskuša toploto iz toplejših prostorov najprej prečrpati v hladnejše prostore.

Upravljanje na daljavo

Če krmiljenje toplotne črpalke povežete na internet potem lahko preko računalnika ali telefona upravljate toplotno črpalko od kjerkoli. Če imate vgrajene sobne termostate Smart RTC+ potem pa lahko želeno temperaturo v prostoru s telefonom nastavljate prav za vsak prostor, kjer je nameščen termostat.

Želim toplotno črpalko, ki se da enostavno upravljati!

Povpraševanje