Dimplex Home App

Dimplex Home App.
Pameten nadzor
toplotnih črpalk.

Inteligenca preko oblaka.

Za Dimplexove modele toplotnih črpalk.

Veliko je vključenega. Vendar je ob enem omogočena fleksibilna namestitev.

Nove toplotne črpalke, kot so M Flex, LA 35TBS, LA 60S-TU(R) ali LI 16I-TUR, so standardno dobavljene z zaslonom na dotik. Po želji lahko dodatno naročite omrežno kartico NWPM Touch. Omogoča vam povezavo preko oblaka Glen Dimplex in s tem omogoča dostop z mobilnimi napravami iOS ali Android preko aplikacije Dimplex Home app. S svojo pametno napravo z aplikacijo Dimplex Home app lahko intuitivno upravljate toplotno črpalko Dimplex z zaslonom na dotik. Prijava v oblak Microsoft Azure je enostavna in varna zaradi standardiziranega postopka prijave.

Zaslon na dotik.

Neposredno delovanje.

TAN lahko ustvarite preko zaslonu na dotik na toplotni črpalki; to omogoča povezavo s pametno napravo, kot je iPhone ali iPad, za sistemskega operaterja, uporabnika ali serviserja. Sistemski operater lahko po potrebi izbriše dostop vseh povezanih uporabnikov.

Toplotna črpalka Dimplex z zaslonom na dotik je prek omrežnega kabla LAN povezana z usmerjevalnikom z omrežno kartico NWPM Touch.

Priročen nadzor.

Od kjer koli. Kadar koli.

Z aplikacijo Dimplex Home app lahko kadar koli in od koder koli dostopate do nadzora toplotne črpalke.

Z intuitivno zasnovanim aplikacijskim vmesnikom lahko enostavno nastavite najpomembnejše nastavitve toplotne črpalke, na primer preklop poletje/zima ali nastavitev temperature tople vode. V kombinaciji z inteligentnim nadzorom temperature prostora lahko temperaturo nastavite tudi za do 20 sob, odvisno od uporabnika preko aplikacije; kombinira se lahko celo s tedenskimi programi.

Vse iz enega vira.

Toplotna črpalka in prezračevanje v integiranem sistemu.

Regulator, integriran v toplotno črpalko, inteligentno in samodejno zagotavlja učinkovito in priročno delovanje. V kombinaciji z nadzorovanim prezračevanjem v gospodinjstvu M Flex Air so prikazane najpomembnejše funkcije/obratovalni podatki prezračevalnega sistema, priključenega na toplotno črpalko. Trenutno stopnjo ventilatorja je mogoče enostavno spremeniti prek aplikacije.

Glavne funkcije.

Na pogled.

  • Hitro in priročno spremljanje stanja/podatkov o delovanju toplotne črpalke.
  • Prikaz časa in časa izvajanja vhodov in izhodov.
  • Sprememba načina in nastavljene temperature ogrevalnih krogov in priprava tople sanitarne vode.
  • Predstavitveni način, da lahko aplikacijo preizkusite ali predstavite tudi brez toplotne črpalke.

Za uporabo aplikacije Dimplex Home app potrebujete aktivno internetno povezavo, toplotno črpalko Dimplex z omrežno kartico in programsko opremo M3.2 ali novejšo.

> Pojdi na Apple App Store

> Pojdi na Google Play Store

Varnost podatkov.

Zagotovljeno ves čas.

Občutljiv predmet varnosti podatkov igra posebno vlogo pri programskih rešitvah: omrežno kartico je zato treba aktivirati le neposredno preko sistema in s serijsko številko. Zato je zagotovljeno, da se lahko samo sistemski operater prijavi in ​​upravlja pravice za dodatne uporabnike preko aplikacije.

Vsi podatki so shranjeni anonimno in ločeno od osebnih podatkov v oblaku. Sistemski operater lahko tudi monterju ali servisnemu osebju dodeli pravice dostopa in jih po potrebi prekliče. To pomeni, da imate vedno nadzor nad svojimi podatki.

Domov Toplotne črpalke Dimplex < 20kW Dimplex Home App