M flex Air

Prezračevanje z
M Flex Air.

Kompaktno prezračevanje.

Centralna prezračevalna enota z rekuperacijo toplote za nadzorovano prezračevanje in svež zrak v bivalnih prostorih do 250 kvadratnih metrov. Energijsko učinkovit. Tih. Zanesljiv. In opremljen z najsodobnejšimi komponentami. Zaradi kompaktnih dimenzij jo je mogoče vgraditi tudi v gospodinjske in kuhinjske omare. Za najučinkovitejšo uporabo bivalnega prostora ter ogrevalnih in tehnoloških prostorov.

M Flex Air lahko izvedemo kot samostojno enoto ali v kombinaciji z sistemom toplotne črpalke Sistem M.

Prihranek pri prostoru
in subtilna rešitev.

Zasnova M Flex Air se še posebej osredotoča na kompaktne dimenzije. S širino 53,4 cm in globino 56,0 cm se prezračevalni modul prilega komercialno dostopnim omaricam in kuhinjskim enotam. Možno ga je tudi pritrditi na steno in usmeriti navpično in vodoravno. To pomeni, da ga je enostavno namestiti v kuhinjo, hodnik, kopalnico ali pomožno sobo.

Fleksibilna
namestitev.

Narejeno za vaš dom.

Smeri pretoka zraka lahko spremenite s priključkom dovodnega zraka na levi ali desni strani, kar zagotavlja visoko stopnjo svobode glede namestitve.

Integrirani električni register za pregrevanje zagotavlja večje udobje pri nizkih zunanjih temperaturah. Pozimi integrirani električni register za predgrevanje omogoča varen in neprekinjen način rekuperacije toplote.

Funkcije za udobje.

Integrirano kot standard.

 • Senzorji kakovosti zraka v izpušnem zraku in celo v zunanjem zraku.
 • Lahko se izbere usmeritev zračnih povezav (dovod zraka levo ali desno).
 • Varnostno funkcijo kamina lahko aktivirate za uravnoteženje pretoka.
 • Filter za cvetni prah.

Funkcije za večje udobje.

Opcijsko integrirano.

 • Rekuperacija vlage z entalpijskim izmenjevalnikom toplote.
 • Električni register za ogrevanje zunanjega zraka.
 • Register ogrevalnega zraka za dovod zraka.
 • Filter kaskada vklj. predfilter v dovodu zunanjega zraka.
 • Kondenzacijski sifon s suhim delovanjem in zaščito pred nizkim tlakom.
 • Odtok kondenzata za uporabo v hlajenih stavbah.

Zagotavljamo vam čist zrak.

Alergiki lahko končno dihajo: cvetni prah, drobni prah ali delci ne vstopijo niti v bivalne in spalne prostore, zahvaljujoč standardnemu vgrajenemu filtru za cvetni prah, filtru za drobni prah, ki je na voljo kot dodatna oprema, in opcijski kaskadni filter . Kaskadni filter je opcijsko na voljo kot predfilter v dovodu zunanjega zraka. Senzorji kakovosti zraka, ki so serijsko vgrajeni v izpušni zrak in zunanji zrak, prilagajajo izmenjavo zraka glede na kakovost zraka v notranjih prostorih in na zunanjem območju.

To pozitivno vpliva na počutje, spodbuja dober spanec in koncentracijo. In sam prezračevalni sistem? Teče skoraj neslišno.

Delovanje s kamini.

Varnost je na prvem mestu.

V stanovanjih in hišah s kaminom (keramična peč, peč na drva, plinski kotel) se lahko prezračevalni sistem vgradi in uporablja le z obsežnimi varnostnimi ukrepi, da med bivanjem v bivalnem prostoru ne uhajajo nevarni hlapi.

TÜV-vgrajena funkcija zaščite pred kaminom v prezračevalnih izdelkih Glen Dimplex vzdržuje ravnovesje volumna pretoka ter ponuja največjo varnost in udobje, pri čemer ves čas ohranja popolno ravnovesje med zunanjim in notranjim zrakom.

Dve verziji.

Plus točke za udobje.

M Flex Air je na voljo v dveh različicah - Standard in Plus. Različica Plus je tovarniško opremljena z entalpijskim izmenjevalnikom toplote za dodatno rekuperacijo vlage.

To zagotavlja optimalno udobje poleti in pozimi.

Na voljo sta dve različici:

 • M Flex Air
 • M Flex Air Plus

Na voljo so finančne spodbude za prezračevanje.

Če se odločite za prezračevanje M Flex Air ste opravičeni do nepovratnih finančnih sredstev s strani Eko sklada, j.s., ki spodbuja tovrstne naložbe.

Sistem za ogrevanje,
hlajenje in prezračevanje?

M Flex Air skupaj z
toplotno črpalko Sistem M.

Celotna tehnologija ogrevanja in prezračevanja v enem sistemu. Prezračevalni modul s toplotno črpalko v enem. Vklj. priprava tople sanitarne vode. Kompakten in atraktiven dizajn. S skupnim krmilnikom in enim uporabniškim vmesnikom.

> Več o sistemu M Flex Air

Domov Prezračevanje M Flex Air